keskiviikko 22. huhtikuuta 2009

Hype: Second Person

Morientes! Sattuipa silmään tälläinenkin bändi. Second Person määrittelee musiikkinsa post trip hopiksi. Vertailukohtina varmaan näin mielikuvituksettomasti kuvaillen Portishead ja Massive Attack, joita tulee toki itsekin fiilisteltyä. Laulaja Julia Johnsonilla on oikein heleä ääni, pidän kovasti. Tuollaista syvältä lähtevää, piano ja koneohjelmointi-kombolla etenevää yömusiikkiahan tämä. Second Person oli myös ensimmäinen yhtye, joka ylitti 50 000 dollarin rajapyykin Sell a band-palvelussa.

Second Person - Gone Fishing



Second Person - Wood



Ei näkynyt Spotifyssä, mutta kyllä tämä niin vakuuttavalta vaikuttaa, että pitäneepä ostaa levykaupasta, kunhan pistän rahoiksi.

***

- viikonloppuna menen Suomen sosiaalifoorumiin, joka järjestetään ruotsinkielisellä työväenopistolla Arbiksella.
- 30.4 mulle siunaantui parin biisin esiintyminen työväen vappujuhlaan, täällä Juuassa. Styget on näillä näkymin Sinimorfus ja Odessa, jotka olivatkin poliittisempia kuin muistinkaan.
- pääsykokeisiin lukeminen kohtalaisessa vauhdissa; tällä hetkellä teen alleviivauksia ja seuraavaksi ehkä tiivistelmiä. Kyllä mä lasken toivoni tohon yhteiskuntapolitiikkaan, koska alkuvaikeuksien jälkeen se on alkanut tuntua oikein luontevalta. Sen sijaan aikuiskasvatustiedettä luen kuin kuuntelisin säätiedotusta; nopeasti, mutta välttämättä sisäistämättä kovinkaan paljoa. Vaatii nimittäin aikamoista prosessointia käsitteidensä puolesta.
- kesätöitä sovin yhden viikon toukokuulle, sekä pääsykokeiden jälkeiselle ajalle oikeastaan melkein yliopistojen alkamiseen asti, jos vaan jaksan tehdä. Palkka nousi hieman.

1 kommentti:

Unknown kirjoitti...

"Styget on näillä näkymin Sinimorfus ja Odessa, jotka olivatkin poliittisempia kuin muistinkaan."

Tuttu tunne!

Pyh-Mikko.