torstai 9. huhtikuuta 2009

Festareita ja muutama video

Aye

Pipefest julkisti ensimmäiset esiintyjänsä. Mitähän näistä nyt sanoisi. Niin perus kuin voi olettaa. Cheek on tullut nähtyä kahdesti, enkä mä lähde tohon vihaamiseen. Osa biiseistä toimii ja ihan hyvä keikkaesiintyjä, mutta kotona en välttämättä kuuntelisi. Leijonamieli ja Putkimiehet on vähän erikoinen valinta, koska yhtyehän on julkaissut viimeisen levynsä vuonna 2006, mutta toisaalta uusi levy on näköjään työn alla. Joku Roti Records on vähän vaihtelevantasoinen klikki, koska Stepa ja Tykopaatti ei kyllään millään tasolla kuulu mun lempiartisteihin, mutta toisaalta Edorf ja Pahat Viinit nappaa kovastikin. Redramaa odotan mielenkiinnolla. Pointti on siinä, että ehkä olisi voinut julkistaa jotain oikeasti päräyttäviä esiintyjiä, jotka vetäisi jengiä paikan päälle. Muut festarit ovat jo julkistaneet.

Ulkomaisista esiintyjistä toivoisin toki kovasti paikalle vaikkapa Aesop Rockia tai Cagea (no hitto samantien koko Definitive Jux). Myöskin jo aiemmin Suomessa vierailleet Sage Francis ja Immortal Technique iskisivät. Perinteenä kuitenkin näyttää olevan, että sinne hoidetaan joku oikeasti kova nimi (eri asia tosin pääsevätkö krapulaiset supernimet paikalle).

Tänä vuonna ajattelin mennä myös tuohon festareista lähimpinään, eli Ilosaareen. Esiintyjistä kiinnostavat näin äkkiseltään ainakin Röyksopp, Asa, Puppa J, Maria Gasolina ja Kotiteollisuus. Ilosaarirockissa on myös sosiaalisia etuja, koska sinne paukkii tavan mukaan about toistasataa kaveria.

Lähipäivien aikana julkaistiin myös kaksi uutta suomalaista rapvideota.

Huge L - Loitsuja


Teflon Brothers - Vexi oli velkaa


Kerrottakoon vielä, että muuan pokerifirma, jonka sivuilla muinoin pelasin lähettelee mulle toisinaan tarjouksia puhelimeen ja en pysty peruuttamaan niitä tolla koodilla, minkä ne antaa niiden viestien mukana, koska liittymän käyttäehdot eivät salli viestejä kaupallisiin numeroihin. Ironian huippu. Oon täysi-ikäinen polttamaan opintotukeni uhkapeleihin, mutta sitten mua holhotaan jossain puhelinliittymässä. Peukkua tälle.

Ei kommentteja: