perjantai 7. maaliskuuta 2008

Sateenkaarikoboltti pt. 1

Sateenkaarikoboltti on levy, jonka tarkoitus on antaa kattava käsitys mun maailmankuvasta. Levyn nimi on osa sitä kantavaa teemaa, jossa elämä mielletään sateenkaareksi (alku ja loppu, kaikenkirjavine ilmenemismuotoineen) ja koboltti taas on monikäyttöinen metalli, joka on samanaikaisesti myrkyllinen ja hyödyllinen. Levyllä kappaleet on järjestetty niiden assosiaation yhteydessä määriteltyjen värien mukaan sateenkaaren muotoon (Eli jos esim. kappale A tuo mieleen mustan, niin sitä edeltää kappale B, josta mielleyhtymä on tummansininen jne.).

Biisejä on kirjoitettu vasta muutama ja prosessi etenee lähinnä sykäyksinä, koska aika ja inspiraatio eivät kulje käsi kädessä. Levyn rakenne ja teemat on kuitenkin jo melko vahvasti mun mielessä ja silmänruokana friikeimmille julkaisen tässä yhteydessä myös luonnosteluvaiheen biisilistan, joka voi vielä muuttua voimakkaasti, mutta sen saattaminen julkisuuteen on projektin seurannan kannalta melko elähdyttävää.


01. Sateenkaarikoboltti
02. Omenapuu
03. Mosaiikki
04. Pastelliuni
05. Sinimorfus
06. Musteperhonen
07. Pandora
08. Maria Echelonia
09. Odessa
10. Smaragditaivas
11. Aivastumia

Ps. "Punaisen auringon liike" ei ole mikään sosialistinen vapautusliike, vaan pelkkä sitaatti mun kirjoittamasta runosta, mutta tervetuloa vaan CIA:n herroillekin blogia seuraamaan. Päivitystahti tosin lienee melko heikonlainen, mutta tilatkaa vaikka RSS feed, niin pysytte kärryillä.

Ps2. Mulla ei oo aavistustakaan milloin mä julkasen tätä ja missä formaatissa, joten yrittäkää olla kasaamatta aivan kohtuuttomia ennakko-odotuksia (jos sellaisia nyt on näin heikosta musiikista mahdollista rakentaa).

Ei kommentteja: