keskiviikko 21. toukokuuta 2008

Levy rakentuu

Alerta!

Mulla alkaa oikeastaan ensimmäistä kertaa koko projektin aikana olla semmonen fiilis, että tästä vielä tulee jotain. Biisejä on enemmän tai vähemmän valmiina jo piehehkön EP:n verran, joskin se alkuperäinen sateenkaari-idea on saatu kusemaan mitä suurimmissa määrin. Oikeasti tästä tulee taas ihan liian musta levy, joskin lähes tahattomana kontrastina mä tein biisin akvaariokalasta (semmonen eksistentialistinen viritelmä, vähän turhan söpö, mutta tuskin se aikaansaa mitään teini-idolisoitumista) + eiköhän ne pakolliset teekuppiräpitkin irtoa. Se nyt vaan on fakta, että liika onnellisuus tappaa inspiraation. Pitänee miettiä, josko tuota nimeä vielä jossain vaiheessa vaihtaisi kuvaavampaan.
Kesän aikana tulee näillä näkymin kirjoitettua ja sävellettyä melko paljon, koska vietän pari viikkoa ilman nettiä (ei paska...), joskaan se ei ole mikään tekopyhä taiteilijaratkaisu, vaan seurausta siitä, että allekirjoittanut on kesätöissä toisella paikkakunnalla ja loisii mummonsa talossa.
Aivan kuin sokerina pohjalla mulla on toistakymmentä teemakokonaisuuteen liittyvää runoa tehtynä ja niistä olisi kai tarkoitus sommitella jonkinlainen kuvitettu vihkonen, jota voisi äimistellä digitaalisessa muodossa. Ne runot avaa tota levyä vähän paremmin, mutta periaattessa sen pitäis toimia ilman niitäkin.

Biisilista tällä hetkellä:

01. Avanto
02. Musteperhonen
03. Aura
04. Mustimman orren varpunen
05. Sinimorfus
06. Java
07. Maria Echelonia
08. Punapippuri
09. Odessa
10. Lucia
11. Serpentiinitaivas

Joku fiittikin tulee ehkä; mahdollisesti Kalevi tai Maagi, miksei nyt molemmatki. Lisäksi mua houkuttelis saada johonki biisiin naisäänellä vedetty kertosäe, mutta eipä oo tällä hetkellä oikein suhteita toteuttaa mitään semmosta. Mulla ei oo myöskään mitään suurempia intohimoja tuottaa tätä kokonaan yksin, eli biittejäkin saa tarjota ihan vapaasti. Seuraavat kuulumiset siis todennäköisesti vasta kuukauden päästä.

Ei kommentteja: